Ahad, 24 Mei 2009

Dengaq kata

Dengaq kata...
KP Sg Petani nak saman calon KP bagi penggal nie yang dok buat cerita KP la ni balaih duit calon bebas masa PRK Bukit Selambau. entah betoi entah tidak, boleh percaya atau tidak...hanya Tuhan Yang Maha Mengetahui. hampa dua oghang selesai la elok2...ni pun untuk UMNO juga...

Dengaq kata...
la nie dok mesyuarat cawangan seluruh negara termasuklah Sg Petani. Usul undi tak percaya kat Ketua Bahagian dah mula keluaq dari mulut ahli-ahli cawangan. Aku tak ada peluang nak dengaq lagi. nie pun sama, boleh percaya atau tidak, entah betoi entah tidak....macam2 dunia la nie...

Dengaq kata...
yang naik, pelan2 kita tarik bagi jatuh,
yang jatuh, koi2 kita lenyek,
yang kena lenyek, tak lambat dah nak lingkup.....

Macam mana nak kuat & kukuh balik kalau beginilah sikap kita semua?????

4 ulasan:

Anak Pantai Merdeka berkata...

Salam Zam,

Kes KP SP dengan calon bebas, khabarnya dah diselesaikan.

Saya ada contact kawan2 lama tentang kes undi x percaya kpd ketua bahagian, depa kata tembak saja deras tapi nak buat betoi-betoi depa mana reti dan kalau reti pun tak berapa kerat yang berani pun.

cg's berkata...

tq 4 ur information.

Lyna berkata...

Salam,

ni rajin duk pi mancing kt tikam batu or pantai merdeka dak??

kalau duk mancing area2, sana, tang mana elok aa? kami beli bot park kt persatuan permancing daerah kola muda nu.. duk igt nk naik bot cari port2 yang best la ni gi mancing ni..wil

Lyna berkata...

Allah hai anak PM,

sini mmg SEMUA cakap deraih mcm baling bom sama tembak guna machine gun.. tp kesan tembakan semua tu, langsung takda effect..

mmg lani dah jadi guni..
dulu kedah used to be proud bila ada pemimpin yg mashur.. skg ni pemimpin yang malas ho..